Denken met je hele Brein (Whole Brain Thinking) is een concept dat denkstijlen in kaart brengt met behulp van de Herrmann Brain Dominance Indicator (HBDI®). De denk-voorkeuren van je brein sturen je communicatie, je besluitvorming en je creativiteit.

Het assessment geeft inzicht in je voorkeur voor de linker- of rechterhersenhelft in combinatie met je voorkeur voor de corticale of limbische functies van je brein. De indeling in linker- en rechterhersenhelft, en corticaal en limbisch wordt gebruikt als een metafoor en in werkelijkheid zijn de breinfuncties veel complexer.

Sonja Vlaar is HBDI gecertificeerd in 2016 en hercertificeerde in 2021 voor het toepassen van de Whole Brain Methode in coaching en workshops.

De individuele analyse en de team-analyse wordt afgenomen met een online vragenlijst. De resultaten worden online teruggekoppeld met behulp van inzichtelijke profielen.

Je begrijpt hoe je effectiever kunt communiceren met mensen met dezelfde denkstijl of met een andere denkstijl. Waneer je bekend bent met je eigen voorkeur en deze leert aanvullen met andere denkstijlen, open je deuren voor het verbeteren van je teamsamenwerking, leiderschap, klantrelaties, creativiteit, probleemoplossing, en andere aspecten voor je persoonlijke en interpersoonlijke ontwikkeling.

Stuur een mail naar sonja.vlaar@attune.nl of maak een 15 minuten afspraak voor informatie over de kosten en het aanvragen van een Whole Brain Assessment.

HBDI Certified