Met behulp van de Neurozone® app ondersteun ik individuen om burn-out te voorkomen, veerkacht (resilience) te vergroten en de capaciteit voor high performance te ontsluiten. Neurozone® levert een betrouwbare wetenschappelijke basis om het beste uit jezelf te halen.

Rationale:

De COVID-crisis greep stevig in op ons werk en leven. Steeds meer mensen hebben last van stress. Iedereen heeft gezocht naar nieuwe manieren om tot rust kunnen komen, want de oude manieren werkten niet meer werkten of waren niet meer mogelijk. Zelfmanagement is belangrijker dan ooit.

Inzichten uit de wetenschappen van de neuro-biologie, neuro-immuniteit en neurochemie brengen nieuwe oplossingen om burn out te voorkomen en om efffectiever om te gaan met stress, en om weer veerkrach en capaciteiten op te bouwen.

Inzichten over welzijn en stress, die we intuïtief al wisten en aanvoelden, kunnen nu vanuit de neuro-wetenschap worden onderbouwd. In tijden van crisis geeft dat houvast en concrete handvatten zodat we effectiever om kunnen gaan met stress.

Het is fantastisch dat er steeds meer bruggen worden geslagen tussen de neuro-wetenschap, stress en veerkracht, maar er is ook een toename aan neuro-onzin. En waar vindt je dan goede wetenschappelijk onderbouwde tips en bruikbare informatie voor jezelf, je team en je organisatie?

Sinds 2010 integreer ik inzichten uit de neurowetenschap. Ik ben gecertificeerd als Conversational Intelligence Coach, Neurozone-Coach, “Whole Brain”-professional en ik ben lid van de NeuroScience School. Verder ben ik verbonden aan verschillende internationale netwerken waar inzichten en toepassingen uit de neuro-wetenschap worden besproken en doorontwikkeld.

Individuele analyse

De online Neurozone® analyse brengt in kaart hoe het is gesteld met de balansen tussen je brein en je lichaam en wat dat betekent voor allerlei aspecten in je leven en je werk. Uit de online vragenlijst genereert Neurozone® je Het rapport geeft je vele inzichten en die kun je altijd en overal raadplegen in de Neurozone® app.

De rapportage in de app maakt inzichtelijk wat op dat moment je capaciteit is om consistent het beste uit jezelf te halen in alle aspecten van je leven. Op basis van de aanbevelingen stippelen we samen een eenvoudige maar impactvolle route uit voor je coachtraject.

De Neurozone® analyse brengt allerlei parameters in kaart, zoals je persoonlijke score voor de “High Performance Index”, je score voor veerkracht (resilience), cognitieve empathie, affectieve empathie, het vertrouwen dat je stelt in je persoonlijke leven, je innovatiecapaciteit, en nog veel meer.

De Neurozone® modellen en de rapportages geven inzicht in de unieke brein-balansen en hoe deze van invloed zijn op je stressreacties en veerkracht. Met de online zelf-diagnose wordt achterhaald wat je optimale aangrijpingspunten zijn om weer in een ontspannen toestand te komen. Ook krijg je vele tips voor het optimaliseren van je brein-lichaam en energie balansen.

De neuro-benadering is onmisbaar biedt een nieuwe en onderbouwde cognitie en strategie voor duurzame high performance, alsook een waardevolle aanvulling op de conventionele analyse van talenten en competenties.

De app kun je via Attune bestellen en maakt een vast onderdeel uit van een individueel coachtraject bij Attune.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met sonja.vlaar@attune.nl of maak een afspraak voor een zoom-gesprek.

Stay tuned, stay safe, take care!