Doe jij aan Intermittent Fasting? Of wil je weten wat dit is? Lees het artikel op: https://lnkd.in/eWskiB6Q .
En meld je aan voor het gratis vragenuur van Jocelyn Vlaar en Sonja Vlaar op maandag 18 oktober van 16:00 – 17:00 uur Nederlandse tijd met deze REGISTRATIElink
Je ontvangt daarna de zoomlink in je mail.
Het enige wat je van jou vragen om mee te doen is dat je ons artikel leest en dat je je vragen voorbereidt.
Intermittent Fasting was een advies in mijn Neurozone® rapport voor het verbeteren van mijn High Performance Index Score, die meet hoe ik – op dat moment – in staat ben om consistent te presteren, thuis en in mijn werk en in alle aspecten van mijn leven. Dat rapport maakte me wel nieuwsgierig wat Intermittent Fasting te maken heeft met mijn welzijn en functioneren in mijn werk, en dat heeft weer geleid tot ons artikel.
In het webinar van 18 oktober bespreken we jullie vragen in het algemeen, en hoe Intermittent Fasting bijdraagt aan #veerkracht en #gezondheid. We zijn benieuwd naar je vragen!
Schrijf je nu in, er is nog plek!
Ben je benieuwd naar jouw individuele High Performance Index Score? Neem dan svp contact met me op.