Met de Neurozone® High Performance Index , ook wel genoemd de “veerkracht-index”, breng je in kaart hoe het is gesteld met je persoonlijke veerkracht. Het meet jouw score op de “High Performance Index”, en wat dat betekent voor je veerkracht, je empathie, je vermogen om problemen op te lossen, het vertrouwen dat je stelt in je persoonlijke leven, je innovatiecapaciteit, en nog veel meer. We maken inzichtelijk hoe je duurzaam nóg meer uit jezelf kunt halen, in alle aspecten van je werk en leven.

De COVID-crisis grijpt stevig in. Veel mensen zoeken naar nieuwe manieren om tot rust te komen, want de oude manieren werken niet meer. Zelfmanagement is nu belangrijker dan ooit.

Inzichten uit de neuro-biologie, neuro-immuniteit en neurochemie brengen nieuwe oplossingen waarmee we burnout kunnen voorkomen en effectiever veerkracht kunnen opbouwen.

Inzichten over welzijn en stress, die we intuïtief mischien al “wisten”, worden vanuit de neuro-wetenschap onderbouwd. Dat geeft houvast en concrete handvatten; beslist geen zweverige adviezen. De Neurozone® High Performance Index is gebaseerd op betrouwbare wetenschappelijke informatie over het functioneren van je brein de de fysiologie van het brein-lichaam systeem.

Met behulp van een online vragenlijst van Neurozone genereer je je persoonlijke profiel en daaruit volgt jouw persoonlijke veerkracht index. Met de Neurozone app (die gekoppeld is aan de high performace index) krijg je tips en kun je bijhouden of je vorderingen maakt in de ontwikkeling van je veerkracht.

Sonja Vlaar is gecertificeerd Neurozone Advanced Coach.

Deze Analyse kun je via Attune bestellen. De resultaten worden vaak ingezet als onderdeel van een coachtraject.

Op basis van de resultaten van de analyse stippelen we een impactvolle route uit voor het begeleidingstraject. Plan een afspraak voor het bestellen van een Neurozone analyse of het plannen van een intake gesprek.

Plan een afspraak

Bekijk ook: