Attune / Sonja Vlaar geeft online introductie-sessies en spreekbeurten over  “Brain Performance Readiness

Deelnemers krijgen inzicht in het functioneren van het systeem van hun brein en lichaam.

Deze sessies zijn niet voor mensen die ziek thuis zijn met chronische stress-klachten. Deze sessies zijn voor mensen die (remote) werken. Veel van hen hebben – in deze tijd van COVID – last stress en ongeveer 45 % van alle werkende mensen heeft in het verleden een of meerdere burn-outs gehad.

Ook als je goed functioneert, kun je je brein-lichaam systeem optimaliseren.

De sessies gaan in op de neuro-dynamiek tussen hoofd & hart en en de neuro-fysiologie van verbinding ussen hoofd en hart en verbinding tussen mensen. Sonja integreert inzichten uit de communicatieve gedragswetenschap, de positieve psychologie, de systeembenadering voor samenwerking in organisaties met inzichten uit de neurowetenschap.

Je krijgt tips voor het verminderen van stress, het opbouwen van veerkracht, zelfleiderschap, je leervermogen en creativieit en het voptimaliseren van de pratties, als indiviu en als team

Waarom

Dit wetenschappelijk onderbouwde gebied geeft ingangen voor complexe vraagstukken van high perfoming teams and high performing organisaties

Leiders die inzicht hebben in hun brain performance readiness, weten welke interventies het optimale effect hebben voor de neuro-fitheid voor henzelf en voor hun team.

Dat inzicht ontstaat niet zomaar, want ieder individueel brein is uniek. Ieder mens en ieder team heeft andere behoeften voor optimalisatie van high performance.

Wanneer 

Deze sessies worden sinds 6 januari 2021 gegegeven door Sonja Vlaar.

Datum voor een sessie:  in overleg

Voor wie?

De doelgroep bestaat uit managers en leiders van high performing teams. Dta kan in groeps- of  teamverband.

Wat je mag verwachten

We gaan in op het concept van  “brain performance readiness” en wat je individu en als team kunt doen om optimaal te presteren.

De diepere inhoudelijke topics stemmen we tevoren samen af (cocreatie)

Zonder je collega’s te overvragen, kun je snel en gericht vaststellen hoe paraat ieder teamlid en het team als geheel is.

Meer weten? 

In de blogs van Attune schrijft Sonja vanaf januari 2021 over het begrip brain performance readiness.

Maak svp een afspraak met Sonja om het porgramma en de kosten van een webinar of spreekbeurt door te nemen.

LinkedIn profiel Sonja Vlaar