Druk druk druk. Ja, we kennen de werkstress allemaal. Maar bij werkstress gaat het niet altijd om stress door TE VEEL werk. Werkstress heeft heel veel verschillende verschijningsvormen en oorzaken. 

Er bestaat voor werkstress helaas geen “one size fits all” oplossing. 

Als werknemers erover klagen dat ze geen tijd hebben en steeds maar bezig zijn met brandjes blussen en niet meer kunnen inschatten waar ze staan en gaan, dan zijn ze aan het overleven. Dan is het vijf voor twaalf en hoog tijd om de werkstress verder te onderzoeken.

Werkstress? Pak het aan!

Wij kunnen je helpen met dit verdere onderzoek door de werkstress te meten aan de hand van de Veerkracht Score. Daarbij kijken we niet hoe het allemaal zo ver is gekomen dat we nu nu met die enorme werkstress kampen. We kijken wat we  vanaf dit moment kunnen DOEN om de werkstress aan te pakken. We mikken daarbij op #preventie voor de medewerkers, op de medewerkers die nog werken en het druk druk druk hebben .

Het resultaat van onze veerkracht-aanpak is ondermeer.:

  • minder risico op burnout
  • lager ziekteverzuim
  • minder personeelsverloop. 

Met onze aanpak neemt de productiviteit toe, stijgt de werktevredenheid en groeit het welzijn van alle betrokkenen. 

De Neurozone Veerkracht Index meet hoe het staat met de veerkracht. Op basis daarvan onderzoeken we hoe je preventief ervoor kunt zorgen dat je organisatie niet nog verder door de bodem zakt maar juist veerkrachtiger wordt. 

Meer weten over onze aanpak? Neem dan kontakt op.