In september 2020 publiceerden we als C-IQ Collectief het boek “Changing Conversations for a Changing World”. Op de foto is te zien hoe trots (en hoe lang mijn haar :>) toen was. Daarna hebben we in informele webinars iedere maand een hoofdstuk besproken. In Januari 2022 was ik aan de beurt en bespraken we het hoofdstuk “#Inclusion and the #brain”. Hier is de playlist met alle webinars: https://lnkd.in/eqUsPaqD

Dit webinar was tegelijkertijd voor mij een afscheid van het European C-IQ Collectief. Met deze groep had ik tijdens de pandemie – online intensief contact op Slack en frequent in zoom-bijeenkomsten. We hebben een aantal mooie dingen voor elkaar gekregen, zoals het boek. Ik denk met veel plezier terug aan de life meetings van vóór de pandemie, in Bavaria (Zuid-Duitsland) en in Zweden.
Maar zoals met alles, is er een tijd van komen en van gaan. Voor mij was het tijd om te gaan, om ruimte te maken voor weer nieuwe activiteiten. Het raamwerk van #conversationalintelligence draag ik voor altijd met me mee.