Onlangs heb ik ontzettend mooie woorden mogen ontvangen van een voormalige klant. Fantastisch om te lezen wat ik voor Luc heb mogen betekenen:

‘’Create your own trust. Not only create it, but also believe it and do it’.’’ Enkele tranen kwamen naar boven toen ik deze woorden opschreef, want ik maakte me – voor ik aan het traject met Sonja begon -zorgen of ik dit kon waarmaken. Uiteindelijk is het grootste verschil dat het traject me heeft gebracht, het geloven in mezelf en te vertrouwen op mezelf. Daarnaast heeft ook de cirkel met de 4 stappen, het verwerkingstraject, me erg geholpen. Het lezen van deze woorden is eenvoudig, maar het begrijpen en toepassen, dát is iets anders. Het traject heeft gezorgd voor evenwicht in mijn leven, ik leer nu ook om echt te luisteren.
De interactie met Sonja en de klik die we hadden vond ik het allermooiste van het coaching-traject. Sonja creëert een mogelijkheid (platform) om mensen samen te brengen of om individuele personen hun eigen reflectiespiegel aan te reiken. Sonja maakt het verschil, maar het grootste gedeelte komt van jezelf. Daarom zou ik Sonja ook van harte aan iedereen aanbevelen, zowel bedrijven als individuen kunnen worden geholpen door haar begeleiding.’’ – Luc van Santfoort -.
Lees meer referenties.