Vakantiegroet uit Bretagne ! Inmiddels is de helft van onze zomervakantie alweer voorbij. Dit jaar gingen we later in het jaar en ook wat langer. Dat was niet zozeer uit luxe, maar een langere pauze was nodig vooral omdat mijn partner worstelt met long-Covid.

Verstillen

Door te verstillen merk je pas hoe snel het leven gaat. Je ontdekt opnieuw de waarde van het nemen van een pauze. Als we te lang in een hoge versnelling leven genieten we minder van al het mooie dat er ook is. Van de natuur, de mensen om je heen en van kunst.

Zo bezocht ik deze week op het kasteel La Roche Jagu. Ik stond stil bij een schilderij van de Franse kunstenaar Maurice Denis ( 1870-1943) die zich liet  inspireren door de prachtige natuur van de Côtes d’Armor, de roze granietkust in Bretagne. Ik werd helemaal blij van de prachtige kleuren van dit schilderij.

Noodzakelijk onderhoud

Even stilstaan, een pauze, dat is ook wat Attune biedt aan haar klanten. Coaching, supervisie en workshops bieden je een vitale pauze. Leiders en professionals krijgen weer energie en inspiratie en kunnen van daaruit scherper zien en keuzes maken. Een pauze om stil te staan en je bewust te worden van alle getoeter in het hoofd en hoe je daarmee omgaat. Zo’n pauze is geen luxe maar gewoon noodzakelijk onderhoud. Het best is als je elke dag een uurtje met vakantie gaat.

Bijtanken en groeien

Net als een vakantie help ik je om weer in je kracht te gaan staan, scherper te zien. en je hart en je denkkracht weer op elkaar af te stemmen (attune!). 

Iedere pauze biedt een nieuwe kans voor groei en transformatie. Laat je begeleiden naar de diepere lagen van je aspiraties en je capaciteiten, voor behoud en grote van de veerkracht van jezelf en voor de cliënten en organisaties waar je voor werkt.

Na mijn vakantie, heb ik weer ruimte voor enkele nieuwe trajecten. Gun jezelf coaching, supervisie of een workshop! Plan hier een afspraak om dit verder te bespreken.

Een vakantiegroet vanuit Bretagne, Côtes d’Armor, Sonja